Milan intresserad av vänsterback

Milan uppges vara intresserade av Lecces vänsterback Mesbah. Jag har ingen vidare koll på honom måste jag erkänna. Någon som har bra koll på honom? Har han presterat bra? Hur bra är han? Att detta rykte dyker upp känns som ett gammalt vanligt ”Milan-rykte”. Liksom, vart kommer det ifrån? Från ingenstans och för många är han inte alls känd. Visst, han kan ha potential och vara en bra framtidsvärvning men trots det så är det inga sådana värvningar fansen önskar sig.

De, fansen, önskar sig en talangfull och utbildad fotbollsspelare. Särskilt när det gäller förstärkning på vår vänsterkant. Det har länge varit en av våra sämsta positioner. Men åandra sidan, om man vill värva en färdigutbildad ytterback, vart ska man då leta? De bästa ytterbackarna representerar redan storlag och lär inte gå till billiga summor.

Kanske är det rätt väg att gå. Att värva en okänd spelare som man ser något i. Men av erfarenhet vet jag att det inte funkat. För en gångs skull tycker jag man kan satsa på något ordentligt som man sedan tidigare vet är bra och håller på hög nivå.

***

Idag låg den i brevlådan. Den omtalade och eftertraktade mössan. Gjord av Södrasajtens excellente fotograf, Niklas Ingvarsson.

Vad tycker ni? Självklart får den 5/5!

***

Som sportjournalisten Johan Orrenius sa: ”Det känns som att Thierry Henry har patent på dessa avslut”. Och visst håller man med?

Det är inte högsta kvalite på Youtube-länken, men det får ni ta 😉

***

Följ mig på twitter: Mattiassrensson

 

1 tanke kring ”Milan intresserad av vänsterback

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *