Milan-Lecce

Matchen mellan Milan-Lecce var ingen höjdare. Ett riktigt sömnpiller som säkert fick många tittare att slumra till under matchen. Hur som helst vanns matchen med 2-0 av Milan.

Zlatans vårform håller i sig och idag stod han för en läcker assist och ett snyggt mål. Assisten fram till Nocerino kom redan efter 7 spelade minuter. En bit in i första halvlek var Zlatan nära att sätta dit 2-0. En liten fräckis då han försökte skruva in bollen mot den bortre stolpen. Målet skulle ändå komma.

Efter 65 minuter nådde Emanuelsons nick Zlatan. Zlatan gjorde inga misstag och drog dit bollen med ett stenhårt vristskott i det bortre hörnet till 2-0.

Det var ingen imponerande seger från Milans sida. Passningsspelet var under all kritik och tränaren Allegri lär ha en del att tänka på efter matchen trots att laget vann. Allt kändes lojt och det fanns ingen vilja att vinna. Nu får man inte bli för självbelåtna utan redan nu fokusera på nästa match.

Bäst i Milan: Zlatan Ibrahimovic
Med en snygg framspelning och ett fantastiskt mål får Zlatan utmärkelsen som Milans bästa spelare.

Bäst i Lecce: Benassi
Målvakten Benassi stod för ett par riktigt fina räddningar. En av få som spelade bra för ett svagt Lecce. På Zlatans mål var han helt chanslös.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *