Milan tar sikte på ny stjärna

Milan har länge kopplats ihop med Napolis mittfältsstjärna, Marik Hamsik. En mittfältare som många klubbar runt om i Europa drömmer om att ha i sina lagbyggen. Milans president, Adriano Galliani, förnekar ännu en gång att Milan vill värva Hamsik.

Enligt italienska medier ser Milan över möjligheterna att värva Arsenals mittfältare, Samir Nasri.

Att Milan skall värva Marek Hamsik är alltså helt uteslutet, om man ska tro vicepresidenten Adriano Galliani.

– Det är noll procents chans att Hamsik kommer till Milan. Vi tänker inte komma med ett skambud till Aurelio De Laurentiis, säger Galliani enligt Football Italia.

Vid flera tillfällen har alltså Milan gått ut och meddelat att Milan inte har råd med den slovakiske landslagsmannen. Galliani uppger dock att Milan är ute efter en mittfältare.

Galliani har vid upprepade tillfällen sagt att Milan inte har råd med den slovakiske mittfältsstjärnan. Han har dock uppgett att klubben fortfarande är ute efter just en mittfältare. Italienska Corriere dello Sport rapporterar nu att Milan kan satsa på Arsenals fransman Samir Nasri i stället.

Italienska medier uppger att Milan har kontaktat Arsenal för en eventuell övergång. Manchester United, Inter och andra storklubbar nämns i spekulationerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *