Milan vann enkelt – Ge Taiwo en ärlig chans

Milan besegrade igår Siena med 2-0. Milan hade kontroll på matchen hela tiden. De spelade lugnt och rullade runt bollen vilket syntes på bollinnehavet. Nocerino öppnade målskyttet. Vem om inte Nocerino? Han är riktigt viktig på Milans mittfält både defensivt och offensivt. En bollvinnare som inte är rädd att följa med upp i anfall. Dessutom ger han alltid 100 %. Zlatan gjorde 2-0 på straff. En felaktigt dömd straff enligt mig.

Här får ni målen ifrån matchen:


AC Milan 2-0 Siena by goalsarena2012

***

Man märker att Taiwo inte kommit in i Milans spel ännu. Trots att han spelade stabilt och säkert så såg man att han inte vågade spela sitt spel fullt ut. Han bör få spela före Antonini som jag inte alls gillar. Jag vet inte varför men det är något med Antonini som jag inte gillar.

Taiwo skull med mer speltid komma in bättre i laget. Han har några saker han måste bli bättre på, främst i det defensiva spelet. Positionsspelet är inte det bästa.

Milan ska inte behöva låna/köpa in Maxwell när man har en ytterback som är fullt lika bra. Taiwo har en grym snabbhet, en härlig fysik och en underbar vänsterfot. Taiwo har även en bra ålder inne. Man kan göra honom till en ordinarie vänsterback, bara man ger honom speltid.

Om han inte får en ärlig chans. Hur ska han då lyckas?

Noterbart: Igår hade Taiwo bäst statistik i passningar efter första halvlek. Han satte flest passningar rätt.

***

Twitter: Mattiassrensson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *