Nasri tillbaka på Emirates – förväntar sig bra mottagande

Nasri återvänder ikväll för första gången till Emirates med sitt nya lag, Manchester City. Nu förväntar han sig ett bra mottagande av Arsenals-fans. Tror han själv att han kommer att få hyllningar på Emirates? I så fall är han riktigt korkad. En spelare som vill få respekt och hyllningar går inte ut och klankar ner på sina egna supportrar. Som ni vet gjorde Nasri just det innan flytten till Manchester City. Ett stort jävla misstag av Nasri. Vid det uttalandet sjönk han enormt som fotbollsspelare i mina ögon. Ikväll får du vad du förtjänar!

 

***

Milan sägs ha gjort klart med Maxi Lopez. Detta ifall om att affären med Tevez spricker. Detta är ett oroande tecken. Jag vill ha Tevez så förbannat mycket i Milan. Ingen Lopez. Vad skulle du kunna tillföra i ett lag som Milan. Vi behöver en stjärna med rutin och erfarenhet. Precis som Tevez. En spelare som kan göra mål när det går tungt för laget.

Jag håller tummarna på dig, Tevez!

***

Jag måste passa på att hoppa över till mitt favoritlag, J-Södra, som har en ny tränare på gång. Mats Gren var bland annat med i Sveriges-landslag under VM 1990. Hans tidigare erfarenheter är Velje BK, där han fick sparken. Han vill spela offensivt och pressa högt. Vad tror ni om honom? Passar han?

***

Följ mig på twitter.
@Mattiassrensson

Vi hörs!

2 tankar kring ”Nasri tillbaka på Emirates – förväntar sig bra mottagande

  1. Mattias Sörensson Inläggsförfattare

    Nej, det är jag inte. Men jag anser att det är fegt och dåligt av Nasri att uttala sig så. Håller du med?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *