Neymar – Pojken som måste välja mellan liv och död

Neymar emot sitt livs val.

Santos gullegris Neymar har länge ryktats vara på väg bort från Brasilien för spel i Europa. Då har han varit mest kopplad till Real Madrid och har varit det länge nu. Real Madrid måste välja bland antingen Kun Aguero eller Neymar, eller så blir det ingen av dem om Real Madrid verkligen misslyckas med förhandlingarna. Det är nästan som att det är mellan liv och död för Neymar, Real Madrid är väldigt intresserade av att köpa in talangen. Neymar kan inte bli större i ett lag som Santos än vad han är just nu. Nu måste han välja, Santos eller Real Madrid?

Real Madrid har varit i en liknande situation som denna förr när Robinho köptes in till klubben. Många säger att Neymar kan bli en ny Robinho, många säger också att Neymar skulle platsa bättre i Barcelona än i Real Madrid. Själv föredrar jag Neymar före Kun för få anledningar, ett av anledningarna är att jag inte vill ha någon spelare från Atletico. Visst är Kun en mycket bra fotbollsspelare och en av de bästa, Men jag känner mest för Neymar i denna situation. Få ett slut på detta, Skriv på för klubben!

Neymar spelar just nu Copa America med sitt Brasilien, Brasilien har på två matcher plockat två poäng. Paraguay och Venezuela har lyckats stå emot den brasilianska Samba fotbollen. Jag är besviken på Brasilien och Argentina, bägge landslagen har på två matcher plockat endast 2 poäng.

Hur blir det, Neymar? Neymar – Pojken som måste välja mellan liv och död.

1 tanke kring ”Neymar – Pojken som måste välja mellan liv och död

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *