Nostalgi – Vackert men oroväckande

I dessa bisarra tider som vi lever i är det lätt att bedöma alla uttalanden från styrelsen som rena lögner. Motivet till detta är den fruktansvärda sommaren anno 2009. En noggrannare beskrivning av mercaton kan skapa hjärtstillestånd, ångest, våldsbenägenhet och dylikt, så undertecknad har bestämt sig för att inte diskutera detta.

Istället blir det ännu mer lögner från kufen Galliani, som vidarebefordras till er läsare.
Återigen åker vi runt hela världen på jakt efter talanger. Vi upptäcker massa och åker hem tomhämta. Approximativt sedan sommar 2009 har det ryktats 89 spelare till dem rödsvarta. Antal anlända: två. Ha då i åtanke vilka som har lämnat. Ha även i åtanke vilken kaotisk oreda som råder i klubben som vann Champions League senast 2007. Sedan dess har man missat ett år deltagande i de finaste av turneringar. Fick en tidig hembiljett ur UEFA cupen av Tyskland. Leonardo vs Berlusconi såpan har vi knappast glömt. And so on, and so on…

”Alla som säljs av klubben kommer att ersättas” har kufen sagt som har sitt huvud uppkört i Silvios rövhål. Storati och Yepes; ska det kallas för satsning?
Nog om idioterna som ”omhändertar vår klubb”… Skulle jag fortsätta skriva, så skulle känslorna ta över och alltsomoftast censurerade ord hade omvandlats till ocensurerat.

Silvio är inte villig att satsa. Silvio är inte villig att sälja. Slå upp namnet Silvio Berlusconi och undertecknad lovar er att synonymen kommer att utfalla: snål.

Presidenten kommer inte lägga ut stora summor pengar i år heller. Förra året var det med bananer vi försökte förhandla till oss spelare. I år lär det bli en korg blåbär. Berlusconi skyller på finanskrisen. Investera eller sälj din pengarmöjlkande, giriga apa! Du kommer köra ner oss till Serie B innan finanskrisen är över. Fel av mig. Vi gör påståendet till en fråga. Med dem nuvarande nyförvärven; är vi närmare en Champions League vinst eller spel i den italienska andra ligan?

Silvio lever i sin nostalgiska dröm. Han blundar för verkligheten och tror att laget fortfarande består av dessa världsspelare:


Fick syn på denna bild och började omedelbart må bättre. Det som dock är skrämmande samt oroväckande är att det ända som får oss milanisti att må bättre, är just denna vackra nostalgi som glädjer oss för stunden eftersom i dagsläget är allt bara grått – om inte svart.

Nää, ja ’nte bitter…

Må hända att innehåller i artikeln inte hänger ihop, dock känns det skönt att bara skriva av sig den frustration som man går runt och bär på.

2 tankar kring ”Nostalgi – Vackert men oroväckande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *