Notis: Grekland slog Aremenien

Igår kväll spelade Grekland sin sista vänskapslandskamp inför EM 2012 – och det mot Armenien.

Greklands förbundskapten Fernando Santos valde under gårdagen att ställa upp med Sifakis i mål, med fyra backer i form utav Sokratis, K. Papadopoulos, A. Papadopoulos samt Cholevas. Framför dessa herrar så spelade man med tre mittfältare (Katsouranis, Maniatis & Karagounis) och Salpigidis, Gekas och Fortounis uppe på topp.

Matchen hade – för Greklands del – två olika världar, den goda i första halvleken då man spelade säkert och stabilt och dessutom gjorde matchens enda mål genom den lovande mittbacken Kyriakos Papadopoulos efter ett inlägg ifrån Karagounis. Andra halvleken var det det motsatta, vill säga den onda. För där så fick man svårt att ens skapa målchanser. Men trots detta så fick man under den andra halvleken hela två straffar. Men tyvärr för Greklands del så missade både Samaras och Katsouranis sina försök till mål – eller kanske skall man nämna att målvakten i Armenien räddade båda två.

Matchen slutade hur som helst 1-0 till Grekernas fördel och nu reser man tillbaka till Grekland och Athen för att samla kraft och vilja innan man reser vidare till Polen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *