Ny dag-Nya rykten

Då var det en ny dag med nya rykten och spekulationer i England. Här nedan följer det några intressanta.

 • Swanseas nya tränare Michael Laudrup vill behålla dom bästa spelare, han ser gärna att Joe Allen stannar kvar. Brendan Rodgers sägs vara intresserad att av värva just Allen till Liverpool. Men något konkret bud har ännu inte kommit från Liverpool.
 • Alan Pardew i Newcastle har inte sett några tecken på att Demba Ba skulle vara på väg bort, mycket tyder på att Demba Ba kommer spela i den svartvita tröjan även nästa säsong. Dock så har Pardew fått upp ögonen för Blackburns Justin Hoilett. Newcastle-tränaren medger att Hoilett är en intressant och bra spelare. I och med att Blackburn trillade ur högstaligan så kan unge Hoilett vara ett namn för ett flertal klubbar i Premier League.
 • 21 årige Milo, vänsterback från Egypten som för närvarande spelar för Haras Al Hodood, ska vara ett namn för Wengers Arsenal. Spelaren har erkänt att det ska finnas ett intresse från Gunners. Milo tror och hoppas att scouter från Arsenal kommer följa honom under kommande OS i London. Men innan OS så ska Milo ha ett möte med sin nuvarande klubb om framtiden. Drömmen vore givetvis att få spela i dom bästa ligorna i Europa enligt spelaren själv.
 • West Bromwich Albion har bekräftat att man lånar den belgiska landslagsmannen Yassine El Ghanassy från Gent. EL Ghanassy lånar man säsongen ut, där det också finns en option på att WBA kan köpa spelaren efter säsongen och därmed få spelaren permanent. Steve Clarke är väldigt nöjd med detta avtal.
 • Sagan om Alberto Aquilani fortsätter. Spelarens agent hävdar att italienaren kommer stanna hos Liverpool för att kämpa om en plats i laget. Aquilani har inte haft det lätt hos laget på Merseyside, där han fått lite speltid och varit utlånad till både Juventus och Milan dom två senaste säsongerna.
  Andra rykten om Liverpool är att man sägs vara väldigt nära en överenskommelse med Roma om Fabio Borini, kanske rentav är så gott som klar enligt vissa journalister. En annan som det också spekuleras om är Fulhams amerikan Clint Dempsey. Det påstås att Liverpool kommer presentera minst ett nyförvärv denna veckan.
 • Queens Park Rangers Adel Taarabt har stängt alla dörrar om att han ska lämna laget. Spelaren har nämligen skrivit på ett nytt kontrakt, ett kontrakt som sträcker sig till 2016. Han hade ett år kvar på det befintliga kontraktet, men valde alltså att förlänga det med tre år. En som är väldigt nöjd med denna förlängning är tränaren Mark Hughes, som ville ha kvar spelaren i laget.
 • Sist, men kanske inte minst så har Tottenhams nya tränare Villas-Boas medgett att Luka Modric vill lämna Tottenham. Det ska nu förekomma diskussioner med klubbar som vill värva kroaten. Förra sommaren var en övergång till Chelsea nära och kan vara en ny klubbadress för Modric. Det har tidigare spekulerats om Real Madrid. Vart Modric hamnar är inte klart, men det verkar som att kroaten inte kommer spela för Villas-Boas kommande säsong, om han inte ändrar sig förstås.
  Om Modric lämnar så har Villas-Boas en spelare i åtanke som ersättare, nämligen Joao Moutinho. AVB har tidigare tränat Moutinho under tiden i Porto och ska vara angelägen om att värva portugisen om Luka Modric lämnar.
 • Avslutningsvis kan nämnas också att John Guidetti är ett eftertraktat namn i Serie A, där ryktas det om Fiorentina, Lazio, Sampdoria och Roma. Dock så strök man Roma snabbt då laget redan har många anfallare. Närmast sägs Lazio vara där det ska vara ett möte inplanerat med sportchefen Igli Tare idag.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *