Pazzini bjöd på show – Rätt värvning?

Många är skeptiska till vad Milan har presterar på transfermarknaden. jag är en av dem. Milan har inte övertygat på mercaton, den spelare klubben lagt ut mest pengar på är Pazzini. Pazzini som förra året gjorde fyra mål i Inter-tröjan. Alldeles för dåligt för en anfallare som har sina kvaliteter i straffområdet. Milan valde alltså att lägga ut mest pengar plus att byta bort Cassano. Många ifrågasatte värvningen och det fanns väl inte så mycket att göra?

Igår bjöd han på show. Ett hattrick. Sist han gjorde mål var i mars på en straff och då förstår ni nog att hans säsong i Inter var allt annat än lyckad. Nu kanske anfallaren har kommit till sin rätt igen? Bland Inters anfallare blev Pazzini en i mängden. Bland Milans anfallare blir han lite av en stjärna som måste leda laget. Därför kanske han får igång målskyttet igen.

Om Milan har gjort en lyckad affär när det gäller Pazzini är för tidigt att svara på. Det har börjat bra men det är svårt att se om det fortsätter. Jag tror dock att han kan bli lyckad då han oftast befinner sig på rätt plats och är väldigt duktig på att göra de enkla målen som Milan tidigare saknat. Zlatan har ofta fått kämpa mycket för att göra sina mål, han har fått göra tekniska nummer och snygga långskott. Vi har nästan aldrig fått se en styrning in i mål från honom. På något sätt känns det skönt att ha en anfallare som kan göra de där enkla målen.

Efter 5-10 matcher kan vi avgöra huruvida affären var positiv/negativ för Milans del. Det har börjat bra och jag hoppas att det fortsätter så.

Är Pazzini rätt värvning tycker du?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *