Premier League lockar Afellay

En mängd Premier League klubbar förbereder sig för att erbjuda Ibrahim Afellay ett kontrakt efter att han avslöjat att låta sitt nuvarande kontrakt med PSV Eindhoven ta slut i sommar istället för att förlänga det. 24-åringen är en av de mest eftertraktade spelarna i holländska Eredivisie och ni minns väl när han nätade två gånger om på Andreas Isaksson för en vecka sedan?

Ibrahim Afellay har framförallt väckt intresse i Arsenal, Manchester United, Liverpool och Everton. Och enligt Daily Mail är det Manchester United och Liverpool som lockar mest.

– Att spela i Premier League skulle vara bäst för min egen del. Jag skulle vilja spela för Liverpool eller Manchester United, det är det alla spelare drömmer om, säger han till tidningen.

Med tanke på att PSV är inne i en ekonomisk kris just nu har det spekulerats om en försäljning i januari, men mest troligt är ändå att klubben låter Afellays kontrakt löpa ut.

– Transferfönstret är stängt, så inget nytt kommer hända nu. Allt jag kan göra är att fokusera på PSV och fortsätta med det. Och som det ser ut nu så stannar jag i PSV säsongen ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *