Reducerat Palermo fick stryk i Siena

Siena körde över Palermo i en match som präglades av ett tidigt rött kort för bortalagets Balzaretti. Siena hängde därmed med i bottenstriden och tog nödvändiga poäng, eftersom att även Lecce vann borta mot Cagliari.

Matchen tog en olycklig vändning för Palermo redan i första spelminuten, när Destro sprang sig fri och revs ner av Balzaretti. Frilägesutvisning tyckte domaren, även om Destro kanske inte var helt fri. För att göra saken ännu värre var Silvestre tvungen att utgå för gästerna tio minuter senare.

Det var dock gästerna som tog ledningen, efter en Miccoli-hörna som nådde Igor Budan som satte dit pannan. 0-1, helt ologiskt.

Sedan gick det nerför för Palermo. Efter 23min kvitterade Terzi på straff. Bogdani gav Siena ledningen efter en dryg halvtimme, och strax efter pausvilan såg Rossettini till att avgöra tillställningen med en perfekt tajmad volley. Efter en knapp timme pricksköt även den före detta Palermo-spelaren Brienza in en frispark runt Palermo-muren .

4-1 till Siena, som tog livsviktiga poäng i nedflyttningsstriden. Palermo kom aldrig riktigt in i matchen även om man tog ledningen, Balzarettis tidiga utvisning saboterade deras helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *