Salar Alavi gör comeback – och delar ut julpresent till läsarna!

Då var jag här igen, jag kan skriva i timmar hur jag saknat skrivandet. Men det kommer jag, naturligtvis inte göra. Jag pratade med Mattias och är nu tillbaka som redaktör för den spanska redaktionen, den känslan som jag hade när jag fick jobbet från första början har jag nu igen. MEN, ”kontraktet” kommer vara kortvarigt då jag väntar på att min sida ska komma ut, som kommer handla om enbart Spansk fotboll.

Jag kommer ihåg vad jag lovade Mattias när han gav mig jobbet för första gången som redaktör för många månader sedan, att vår redaktion (Spanien) skulle vara den mest framgångsrika. Det har nu visat sig att det inte finns någon sanning i det jag sa, och vi har presterat väldigt dåligt med uppdateringen. Nu, så är jag tillbaka och lovar förändring! Jag ska ge er läsare precis vad ni vill, och det är spansk fotboll.

Jag bjuder inte bara vår redaktion på en julpresent, utan till alla läsare. Till alla inblandade när jag meddelar att Veckans Spanien gör comeback på FO redan på måndag nästa vecka. Veckans Spanien går ut på att vi bjuder in en gäst, och intervjuar personen. Vi har också några från vår redaktion med i intervjuerna.

 

Jag önskar er läsare ett gott nytt år!

 

1 tanke kring ”Salar Alavi gör comeback – och delar ut julpresent till läsarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *