Sandro Rosell – kungen i sin egen värld

Lever i sin egen värld.

Barcelonas president har tidigare anklagat Real Madrid för oprofessionella uppträdanden. Han hotade bland annat att upphöra med alla kontakter mellan Barcelona och Real Madrid. Nu kommer min fråga, Lever du i din egen värld? Det finns ingen relation mellan klubbarna, Att han fortfarande ska babbla om vad som hände för några månader sedan förstår jag inte. Barcelona vann Champions League och La Liga, medan Real Madrid slog Barcelona i Copa del Rey-finalen. Det var inte som att det var Real Madrid spelarna som slängde sig i gräset och bölade? Det var inte som att någon spelare från Real Madrid ropade till en Barca spelare och sa ”Apa”. Det var inte heller som att någon från Real Madrid försökte skada Barcelonas fans, nu syftar jag på vad Lionel Messi gjorde.  Barcelona är fortfarande världens bäste fotbollsklubb. Men nu har Sandro Rosell gått ett steg för långt, vilket som iriterrat mig under den senaste tiden.

Att Barcelona sparkade Laporta för Rosell är enligt mig en av de dummaste dem gjort under 2000-talet, om inte det dummaste. Den här mannen har verkligen hjärntvättat en del Barca supportrar. Hoppas att någon/något får tyst på den här mannen. Han lever i sin egen värld just nu.

11 tankar kring ”Sandro Rosell – kungen i sin egen värld

 1. Salar Alavi

  Som du läste däruppe, så har han anklagat Real Madrid för oprofessionellt uppträdande. Okej, men för vad? Är det pga José Mourinho talade ut? Uefa och Barcelona (speciellt Rosell) har skämt ut sig återigen! Busquets  ropade ”apa” till Marcelo och fick 0 matchers avstängning. Mourinho säger ”Por qué” som betyder varför, och får 5 matchers avstängning!

  Plus under el Clasico matcherna så blev det hela skådespeleri hos Barcas sida. Kolla bara på vad Mascherano, Busquets, Pedro m.m gjorde. Filmar till sig en massa grejer och domaren går på allt som kära Barcelona gör.

  UEFA och Barcelona är bara för mycket. Men, man kan ju inte ”anklaga” Barcelona för att UEFA respekterar FCB mer.

  Svara
 2. ogen

  Ok. Du har rätt men real o Barca e lika tröga båda två! Skriv inte stor bokstav i mitten.. sen lite meningsbyggnader som är fel, tror de va de han menade………

  Svara
 3. Salar Alavi

  Till alla Barcafans;

  Vet att ni inte gillar att jag snackar negativt om er president, ni kan ge konstruktiv kritik. Men gå inte över gränsen som vissa gjorde här nere, tack.

  Mvh/ Salar Alavi

  Svara
 4. Salar Alavi

  Till alla Barcafans;

  Vet att ni inte gillar att jag snackar negativt om er president, ni
  kan ge konstruktiv kritik. Men gå inte över gränsen som vissa gjorde här
  nere, tack.

  Mvh/ Salar Alavi

  Svara
 5. Merre

  Tycker att artikeln är perfekt skriven. Sandro Rosell är inte ens gillad av barca fansen dem själva. Han är egotrippad och älskar att uttala sig radikalt. Pep Guardiola själv fick gå ut i media och försvara barcelona som klubb.

  Svara
 6. Salar Alavi

  Fidde

  Inte direkt att jag vill komma någonstans, bara det att jag ville dela ut till besökarna om vad jag tyckte om denna situation och om den här mannen. Visst, kanske han är respekterad i Barcelona. Men inte alls i Madrid.

  Tack för att du tycker att det är en bra sida, Vi jobbar hårt för att få den och bli bättre och bättre. 🙂

  Mvh/ Salar Alavi

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *