Segertåget fortsätter

Tredje raka segern för Jönköping Södra och Assyriska. Båda lagen ligger kvar i serieledning på samma målskillnad efter dagens segrar.

Samtidigt som J-Södra och Assyriska tog tredje raka segern förlorade Värnamo och Degerfors på nytt. Värnamo och Degerfors har inte fått igång sitt spel alls och ligger hopplöst sist med noll poäng. Värst är det för IFK Värnamo som inte ens gjort mål än. Degerfors har fått in två mål. ett mål i dagens match mot Umeå och ett tröstmål i premiären mot J-Södra.

Branimir Hrgota blev matchens ända målskytt när J-Södra vann över Trelleborg. Foto: Nilklas Ingvarsson

Superettan brukar alltid vara jämn men nu är det verkligen avstånd från botten till toppen. Detta efter att J-Södra bortaslog Trelleborg på ett mycket imponerande sätt. Trelleborg har inte funnit spelet ännu men det är ändå imponerande av J-Södra att vinna nere på Vångavallen. J-Södras mål kom i matchminut 22 då Pär Cederqvist brände straff och Hrgota slog in returen. Det var Branimir Hrgotas tredje mål hittills.

Södertäljelaget Assyriska vann med 3-0 hemma mot Värnamo. Tidigare Qvidingspelaren Faud Hyseni var en av matchens bästa spelare då han stod för två fullträffar för sitt Assyriska. AFF:s andra målskytt var Admir Catovic som snyggt lobbade in 2-0. Assyriskas seger var väntad och relativt enkel. Värnamo har en hel del att jobba med i framtiden, både offensivt och defensivt.

Mer från Superettan: Brage bortavann mot Falkenberg med 2–1, trots tidig Falkenbergsledning redan i fjärde minuten genom Anton Lans.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *