Sergio Agüero: "Jag vill bli bäst i världen"

Sergio Agüero; foto: Sampiev Amaka

Sergio Agüero; foto: Sampiev Amaka

Lionel Messi blev igår tilldelad Ballon d’Or för fjärde året i rad och Sergio Agüero, en utav hans nära vänner, var snabb med gratulationerna men har understrukit i en intervju med argentinska Ole att han en dag vill besegra sin landsman och bli utnämnd till världens bästa fotbollsspelare.

– Jag vet att om jag jobbar hårt så kanske jag kan vinna den en dag. Jag hoppas det. Alla fotbollsspelare drömmer om att bli världens bästa. Drömmarna är alltid likadana – att vinna VM, Champions League och att bli världens bästa fotbollsspelare. Jag skulle bli väldigt glad om jag en dag skulle vinna Ballon d’Or, säger den 24-årige argentinaren och fortsätter.

– Ballon d’Or skulle alltid ha gått till Leo för allt han har gjort för Barcelona och även Argentinas landslag – han förtjänar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *