Sigurdsson ser fram emot en ljus framtid i norra London

Gylfi Sigurdsson avslöjar att efter en snabb dialog med nya tränaren Andre Villas-Boas i Tottenham var det tillräckligt för att vända ryggen till Liverpool och skriva på för Tottenham istället.

Den 22-årige islänningen hade en klar övergång till Swansea, som han var utlånad till från tyska Hoffenheim, fram tills dess att Brendan Rodgers lämnade för att bli Liverpools nya tränare. Det gjorde att denna övergången sprack. Rodgers försökte därmed locka till sig Sigurdsson till Anfield istället, men valet föll istället på Tottenham, mitt framför ögonen på Liverpool.

”Jag gillar han(Andre Villas-Boas), och hans idéer. Han tror på mig och jag ser fram emot att få jobba under hans ledarskap. Jag är väldigt glad över att jag fick chansen att få spela för Brendan Rodgers, jag är tacksam för allt han lärt mig. Men efter att ha funderat kring allt väldigt noga så gillar jag Tottenham lite mer”, säger han till isländska mbl.is.

”Laget har många världsklasspelare och dom spelar en högklassig fotboll. Jag blev imponerad över hur deras ambitioner ser ut, inte bara för nästa säsong utan för många år framöver. Det finns något stort på gång här, och det vill jag vara en del utav.”

”Det är glädjande att få se Gareth Bale stanna kvar efter att han skrivit på ett nytt kontrakt. Det finns många bra spelare här och framtiden ser ljus ut”, säger han avslutningsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *