Silly Season: 10 januari

Så är snart den tionde dagen på vinterns transfer fönster till ända och här är lite av det som hänt idag.

Den colombianske yttern Pablo Armoro lånas ut med köpoption från Udinese till Napoli.

En klubb som det idag pratats extremt mycket om är Milan. Klubben ska vara på väg att köpa Davide Santon från Newcastle. Man förhandlar även med Catanias spel fördelare Francesco Lodi. Enligt Football Italia ska även Parmas Christian Zaccardo som har samma agent som Lodi vara på väg till klubben.
I samma veva ryktas de om att Ignazio Abate kan lämna för Zenit. En som däremot inte är till salu är Kevin-Prince Boateng. Enligt Milan News har klubbens vice president Adriano Galliani meddelat att turkiska Glatsaray gav ett bud men fick nej då Boateng inte är till salu. Mino Raiola meddelade idag även via Twitter att Milan inte låter Robinho flytta hem till Brasilien utan tvingas kvar i klubben.

Mino Raiola hann även med att under dagen placera ut ett Zlatan rykte då han i en intervju med Football Italia ska ha berättat att Zlatans dröm är att spela i Napoli.

 

Newcastle har enligt Goal.com lagt ett bud på Valenciennes försvarare Gaetan Bong.

Flera medier skriver idag att Sevillas president Jose Maria del Nido är i London för att förhandla angående en försäljning av Alvaro Negredo. Oklart om vilken klubb men troligast verkar vara Arsenal eller Newcastle.

Manchester United verkar ha kopplat greppet om Wilfried Zaha United ska ha erbjudit Crystal Palace 80 miljoner pund som kan bli mer och dessutom kommer Crystal Palace att få ha kvar Zaha fast på lån resten av säsongen och United har också lovat ytterligare spelar lån framöver.

Enligt Daily Mirror är Kenny Daglish på väg tillbaka in i Liverpool fast inte som tränare utan i en ambassadörs roll som är samma roll han hade innan han blev tränare för klubben.

Daily Mirror meddelar också att Blackburn vill sno åt sig Blackpools tränare Michael Appleton som bara varit i klubben i nio veckor men ryktas vara missnöjd med hur klubben skötts.

Enligt Daily Telegraph gör nu Alex McLeish ett allvarligt försök att få QPR målvakten Robert Green till sitt Nottingham Forest. Affären borde kunna gå igenom då QPR trotts allt redan har en mist sagt betydligt säkrare målvakt i Julio Cesar.

QPR tränaren Harry Redknapp ska ha lagt ett bud på 50 miljoner kronor för West Bromwich svenske mittback Jonas Olsson men budet ska ha avböjts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *