Silly Season: 11 januari

Så har vi kommit till dag elva av transfer fönstret och här är lite av vad som hänt idag.

Hetast idag är väll att Roman Abramovich nu verkar ha bestämt sig att han vill ha Pep Gardiola som tränare för Chelsea till nästa säsong och lockar med årslön på 183 miljoner.

 

Talk Sport meddelar att Liverpool kan komma att låna ut Oussama Assadi. Ajax och Galatasaray ska vara intresserade.

Sjaktar Donetsk har köpt brassen Taison från Metalist mitt framför ögonen på intresserade Chelsea.

PSG anfallaren Nene flyttar hem till Brasilien och börjar spela för Santos.
Samtidigt skriver RMC att Ancelotti vill ersätta honom med Nicilas Anelca som The Sun hävdar kommer att meddela sin pensionering snart.

Andreas Granqvist går inte till Dynamo Kiev utan enligt Sportbladet för nu hans agent Martin Dahlin istället samtal med Inter.
Samme Dahlin för också enligt Sportbladet samtal med Parma om en övergång för Malmö FF försvararen Pontus Jansson.

Edison Cavanis pappa ska ha sagt till spanska Marca att sonnen alltid drömt om spel i Real Madrid. Känns som en internationell variant av när Glen Hysen utbrast ”Tobbe är klar!”

När vi ändå är inne på sönner så är det klart att Michael Laudrups son Andreas Laudrup lånas ut från Nordsjälland till St Etienne.

Enligt Daily Mirror är Manchester City fortfarande positiva till att lyckas sälja Mari Balotelli till Milan trotts Silvio Berlusconis uttalande om ruttet äpple.

Daily Mirror meddelar även att Sir Alex Ferguson vill ha David Gil som adre målvakt. Ja det är sant men det är alltså Atletico Madrids 18 årige måvakt och inte Manchester Uniteds klubbdirektör David Gill han menar.

Enligt Daily Mail är Ashley Coles agent i Spanien och förhandlar om eventuell övergång till Real Madrid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *