Silly Season 11/8

Barcelona har flera gånger slagit fast vid att Zlatan Ibrahimovic inte kommer lämna klubben, men trots det fortsätter ryktena flödas runt svensken. Enligt rapporter ska Milan ha lagt ett låne-bud på 28-åringen, där Milan och Barca ska betala halva Zlatans lön var.

Lukas Podolskis framträdande under VM i Sydafrika har fått många storklubbar ute i Europa att höja på ögonbrynen. En av klubbarna sägs vara Milan, som nu linkas ihop med FC Köln-forwarden.

Premier League-nykomlingarna Blackpool har värvat in fyra nya spelare till truppen. Craig Cathcart, 21, kommer närmast från Manchester United och har skrivit på ett 3-årskontrakt med klubben. Ludovic Sylvestre med ett förflutet i bland annat Barcelona, kommer närmast från Mlada Boleslav och har skrivit på ett 2-årskontrakt med klubben. Fransmännen Elliot Grandin, 22, och Malaury Martin, 21, presenteras även dom som nyförvärv.

Juventus och Liverpool uppges vara överens om en övergångssumma runt 75 miljoner kronor på Christian Poulsen. Dansken lämnade sin landslagssamling för att genomgå en medicinsk undersökning och skriva på ett treårskontrakt. Men lokala medier i Liverpool skriver nu att ingen affär kan genomföras innan Mascherano lämnar klubben. Argentinaren har kopplats ihop med Inter och Barcelona.

Chelsea letar ersättare till Carvalho, och namnet på ersättaren kan vara David Luiz. 23 år gamla David Luiz spelar för Benfica och har tidigare kopplats ihop med Real Madrid. Chelsea lär dock få en tuff kamp om portugisen då storsatsande Manchester City också är sugna på att slåss om spelarens signatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *