Silly Season 15/6

Det har ryktats om att den brasilianske stjärnan Kaká skulle vara på väg bort från Real Madrid. Framförallt har han kopplats samman med Chelsea. Men spanska AS påstår nu att José Mourinho och Real kommer att neka alla bud de kan tänkas få. Det har även snackats om att Kaká skulle vara på väg till Manchester United.

*

Den förre Inter spelaren, Ricardo Quaresma kommer nästa säsong att spela i Besiktas i Turkiet.
Drygt 70 miljoner fick de betala för Inters yttermittfältare, som bara har fått göra 13 matcher för Serie A-klubben den här säsongen och som på håret blev petad från Portugals VM-trupp.

*

Kim Olsen, 31, lämnar Örebro SK. Under söndagen blev forwarden klar för Vejle i Danmark.
Närke klubben har även signat Degerfors-talangen Emil Berger, 19. Han ansluter dock först nästa säsong.

*

Det går knappt en dag utan uttalanden kring Cesc Fàbregas. Daily Mirror har fått tag i Arsenaltränaren Arsène Wenger som verkar trött på att kommentera Barcelonas försök att värva 23-åringen.
– Jag behöver inte prata om Cesc. Han har ett kontrakt med Arsenal och vi vill inte sälja honom, säger Wenger.
– Jag har pratat med Fàbregas många gånger – som med alla spelarna i VM – men aldrig om hans framtid, säger Wenger vidare.

Wenger ska också ha förnekat ett intresse för Barclonas Yaya Touré och menat att Abou Diaby är hans förstaval på mittfältet i Arsenal.
Spanska AS hävdar idag att Barcelonas andra val om inte man får hem Fábregas skulle vara Steven Gerrard. Som sägs vara nära en övergång till Real Madrid.

*

Förre argentinske landslagsstjärnan Juan Román Riquelme, 31, kan vara på väg till West Ham. Det rapporterar goal.com som skriver att Riquelme inte har förlängt med sin argentinska klubb Boca Juniors. Argentinaren har också kopplats samman med de brasilianska klubbarna Cruzeiro och Flamengo samt mexikanska Atlas.

*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *