Silly-season!

Transferfönstret öppnar och genast börjar det hända intressanta saker runt om i Europa!


Beckham till PSG?

David Beckham har under en längre period varit på gång till storsatsande PSG. Nu verkar Beckham osäker på en flytt, något som jag förstår. Vad skulle Beckham kunna tillföra i PSG? Visst, han är en stjärna men han lär inte få spela. Och en stjärna som inte får spela tjänar inget till. Han lär kosta en hel del men det är inget problem för PSG, men det är pengar som man kan använda på betydligt bättre sätt.

Hade jag varit Beckham hade jag stannat i USA. Han har redan allting. En avklarad och lyckad karriär, familj och en jävla massa pengar.


Sahko på väg till Milan?

Pato har som många redan vet ryktats till PSG. Nu ryktas PSG-mittbacken Mamadou Sakho till Milan.

Allt började efter att Sakho talat väldigt gott om Milan. Att han följer varje match och att han har Milan som favoritlag. Dessutom passar han på att hylla Nesta lite extra.
-Nesta är en stor mästare, det är bara att kolla på hans karriär, säger Sakho till Gazzetta dello sport.

Sakho lär dock inte hamna i Milan med tanke på PSGs ekonomiska resurser och att de troligen vill ha kvar den lovande mittbacken.

Sakho hade verkligen varit bra för Milan, en perfekt spelare att plocka in när Nesta lämnar. Dock så har Milan inte de pengarna som krävs för att köpa loss honom. Dessutom finns det billigare alternativ till ungefär samma kvalité.

 

Vad händer med Tevez?

Carlos Tevez har länge sett ut att hamna i Milan. Men nu ger sig Inter in i striden och ska enligt uppgifter vara beredda att lägga 222 miljoner för Tevez. Detta stället sig självklart City mycket positivt till.

Jag har haft samma känsla väldigt länge, att Tevez blir Milanspelare i januari. Det står jag fast vid. Jag är 99 % säker på att han ansluter i Milan. Han vill till Milan och Milan vill ha honom..

Det är vissa saker som gör mig orolig i den tänka övergången, bland annat – Milans uttlanden.

Allegri säger att Milans prioritet inte är att förstärka anfallet. Ett uttalande som inte lovar gott.

Dessutom känns det inte som att Allegri längtar efter en spelare som Tevez.

Några saker som är positiva är Zlatans uttalanden kring Tevez. Han tror att Tevez kommer att tillföra mycket i Milans trupp och vara en riktig stjärna. Alla skriver väl under på det?
De Rossi närmar sig City…

Allt tyder väl på att De Rossi skriver på för City i sommar..? Han har fortfarande inte skrivit på något nytt kontrakt med Roma och klubben har tidigare gått ut och sagt att han får januari på sig. Sen väntar de inte länge.

Känns som att De Rossi bestämt sig för att lämna sedan en tid tillbaka.

Rätt eller fel?
Chelsea vill ha Hulk.

Villas-Boas vill ha Hulk i sitt lagbygge. En kraftig och komplett anfallare som är bra på det mesta. Han skulle kunna tillföra otroligt mycket i Chelsea.

Något som sätter stopp är att han har fyra och ett halvt år kvar på kontraktet. Dessutom lär han kosta väldigt mycket. Frågan är om Chelsea är beredda att lägga ut så mycket?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *