Silly Season England 15/7

Premier League säsongen börjar närma sig och vi är inne i en period där klubbarna måste agera för att kunna fastställa sitt lag inför säsongen. Här kommer en sammanfattning av rykten och övergångar i Premier League.

*

Mick McCarthy är en tränare som förra säsongen fick sparken från Wolverhampton som sedan också åkte ur Premier League. Men nu ryktas det om att det nya Premier League laget för säsongen Nottingham Forest är intresserade att skriva kontrakt med McCarthy. Skulle det vara så att McCarthy tackar nej till erbjudandet så kommer klubben vända sig till Peterborough’s Darren Ferguson.

*

Det går inte en dag utan något nytt angående Arsenals anfallsstjärna Robin Van Persie som har vägrat att skriva på ett nytt kontrakt med klubben och det har diskuterats framförallt Manchester City och Juventus för holländaren. Men det senaste från idag säger att Van Persie har letat bostad i Manchester innan han åkte på semester så det mesta talar för att förra säsongens skyttekung hamnar i antingen United eller City.

*

Real Madrid sägs vara mycket nära att kontraktera Tottenhams mittfältare Luka Modric. Övergången ryktas ska bli klar inom de närmaste dygnen och Real Madrid får betala £35 milj för Modric. Nye Tottenham tränaren AVB accepterar att Modric lämnar klubben men vägrar låta Rafael van der Vaart göra detsamma utan säger att holländaren är i en annan situation i jämförelse med Modric.

*

Manchester United är fortfarande på jakt efter Lucas Moura och Leighton Baines. Klubben har lagt ett £26 milj på Moura och de förbereder ett bud på Baines. United har också ryktas ska vara den nya klubbadressen för Ajax supertalang Christian Eriksen men hans agent har kommenterat det i The Sunday Mirror och säger att Eriksen just nu bara är intresserad av att stanna i Ajax.

*

Emmanuel Adebayor var utlånad från Manchester City till Tottenham förra säsongen och det blev 17mål och 11assist vilket är ett mycket bra facit. Klubbarna har kommit överens om en övergång för Adebayor men någon övergångssumma eller hur långt kontraktet är har ännu inte avslöjats. Adebayor har inte varit önskvärd hos Manchester City men med det facit han har från förra säsongen så är detta en mycket bra värvning av Tottenham.

*

Steven Pienaar var utlånad från Tottenham till Everton förra säsongen och nu vill klubben värva spelaren. Pienaar spelade i Everton innan han blev värvad till Tottenham och kan komma att återvända till sin gamla klubb och övergången ska kosta klubben £5 milj.

*

Newcastles Demba Ba gjorde det riktigt bra förra säsongen och är en spelare många klubbar skulle vilja kontraktera. Newcastle har rapporterat att Demba får lämna om någon annan klubb erbjuder £7 milj innan slutet av denna månad.

*

Internacionals Oscar är spelare som jagas av både Tottenham och Chelsea men det verkar som Chelsea är närmast att värva brasilianaren. Chelsea ska ha lagt ett bud på £19.8 milj för mittfältaren men det har inte blivit accepterat av Internacional ännu. Men övergången kan komma att bli klar inom de närmaste dagarna för att Oscars agent ska flyga till England för att göra övergången offentlig.

*

Barcelona skall ryktas vara intresserade av att värva Arsenal mittback Laurent Koscielny. Klubben har tidigare visat intresse för Thiago Silva och Tomas Vermaelen men söker nu en mittback med en lägre prislapp och det sägs att klubben ska förbereda ett bud på Koscielny som var under förra säsongen en av de bästa spelarna i Arsenal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *