Silly Season Italien

Den största övergången under senare tid måste väl ändå vara Mario Balotelli som byter blåsvart för ljusblått. Mario Balotelli är en framtidsman och kan bli hur bra som helst. Hur som helst kändes det som att Inter ville bli av med sitt stjärnskott? Kanske för att han tillför mycket problem eller för att han inte platsar. Problemen som Balotelli orsakar både på plan och utanför är en av anledningarna till att han har blivit så känd som han blivit men det är nog också en anledning till varför Inter vill bli av med honom.

Vad tycker du? Vem tjänade mest på affären?

***

Albin Ekdahl byter Juventus mot Bologna. Det handlar om ett delägarskap mellan de två Italienska klubbarna. Perfekt för Ekdahl i min mening. Det känns som att Bologna kommer passa honom väldigt bra.

***

Lite rykten kring mitt egna lag Milan då.

Kevin-Prince Boateng kommer förmodligen spela i Milan kommande säsong. Men då under ett lån. Han är beredd att byta Portsmouth mot Genoa för att sedan bli utlånad till Milan.

Den unga stjärnan Paulo Henrique från Santos såg länge ut att hamna i Milan men nu har Real Madrid gett sig in i affären och mycket tyder på att Henrique går till Madrid istället för Milano. Där förlorade Milan förmodligen en annan viktig spelare

2 tankar kring ”Silly Season Italien

  1. Roj22

    Det är väll så att Milan köper Boateng direkt!? ja läste också att Genoa skulle köpa han, men när ja läste i Fotbollskanalen och även Expressen står det att Milan köper Boateng ifrån Porsmouth. har jag eller du fel? 🙂 ett svar uppskattas, och kan du uppdatera med fler Milan rykten?

    Svara
  2. Mattias Sorensson

    Det var länge så att Milan skulle låna Boateng från Genoa. I nu läget ser det ut som en affär mellan Milan och Pourstmoth. Summan har dock inte framkommit ännu. Jag, uppdaterar mer mer Milan-nyheter då jag vet att intresse finns.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *