Silly Season La Liga – senaste ryktena

Transferfönstret öppnar inte förrän om två veckor, därför har det ännu inte rapporterats om så många transferrykten. De tre topplagen Barcelona, Atlético Madrid och Real Madrid har dock fått en del publicitet i media. Här är några plock från den senaste tidens transferrykten.

*

José Mourinho rapporteras förhandla med Paris Saint-Germain och enligt media har Real Madrid-spelarna tröttnat på portugisen. Mourino har också sagt att det är svårt att stanna i samma klubb i flera år. Real Madrids president Florentino Peréz har dock hyllat Mourinho och lyft fram honom som världens bäste tränare. Dessutom vill Peréz ha kvar Mourinho i klubben fram till 2016.

*

Falcao är en av de hetaste spelarna ute på transfermarknaden idag. Real Madrid, Chelsea och Manchester City är några av de storklubbar som är ute efter anfallarens signatur. Roman Abramovich sägs nu vara redo att erbjuda colombianen 200 000 pund i veckan, vilket motsvarar en årslön på 110 miljoner kronor. Utköpsklausulen ligger på 520 miljoner kronor, så för att värva Falcao till Chelsea måste Abramovich även vara beredd att betala mer än en halv miljard kronor.

*

Nu lite Barcelona-nyheter. Cristian Tello har förlängt sitt kontrakt med klubben och stannar nu på Camp Nou fram till 2016. Klubbar som Arsenal och Liverpool har rapporterats vara på jakt efter Tello, men nu har han tystat ner ryktena till en övergång genom att skriva på ett långtidskontrakt. Samtidigt är Barcelona-legenden Xavi, 32, på väg att skriva på ett nytt kontrakt som ska hålla honom kvar i klubben till han avslutar sin karriär. Kontraktet kommer sträcka sig till 2016 och om han fullföljer det är det mycket troligt att han får avsluta sin karriär där han startade den.

*

Avslutningsvis kommer en uppdatering kring Fernando Llorente. Den 27-årige anfallaren har meddelat att han vill lämna Athletic Bilbao när hans kontrakt löper ut efter säsongen. Juventus är en klubb som jagat honom länge. Men den spanske landslagsanfallaren antyder att en flytt till Premier League hade varit det bästa alternativet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *