Silly Sverige!

Malmö har förstärkt truppen med Brommapojkarnas u-21 landslagsman Miko Albornoz. Malmö har haft problem med ytterbackar på vänsterkanten sedan Ricardinho blev skadad, lösningen blev då  att låta Jiloan Hamad gå ner och spela där. Men nu har man värvat 20 åriga Albornoz som hittills spelat 19 matcher och gjort 2 mål för BP i årets Superetta.

Det ryktas om att Helsingborgs anfallare Rasmus Jönsson ska vara klar för tyska Wolfsburg för cirka 25 miljoner kronor. Dock är ingenting bekräftat.  Plus att Helsingborgs klubbdirektör dementerar uppgifterna om att de skulle vara i förhandling med Wolfsburg. Kanske en övergång i vinter? Om skåningarna skulle tappa Jönsson ryktas det om att man då kommer försöka värva Elfsborgs anfallare Amadou Jawo som inte lyckats ta en ordinarie plats hos boråsarna.

Skotska Glasgow Rangers har vairt intresserade av Örebros amerikan Alejandro Bedoya en tid. Nu har de lagt ett sista bud mellan 2,5-5 miljoner kronor. Dock säger Bedoya att han har kontrakt året ut med Örebro så kanske en övergång i vinter där också?

STILL TO COME!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *