Sillyseason 14 Januari

Spanien:

Villareals har en ny tränare, Mercelino Garcia Toral. Igår sparkade klubben den tidigare tränaren Julio Valázquez.

Valladolid är intresserade av Getafes anfallare Adrian Colunga. Även Zaragoza har visat intresse för anfallaren som inte är med i Luis Garcias planer för Getafe.

Enligt flera osäkra källor är Celta Vigos Lago Aspas på väg till Chelsea. Aftonbladet skriver att Chelsea betalar 8,5 miljoner pund för spelaren men att denne kommer att lånas ut till Celta Vigo resten av säsongen. Punto Pelota menar däremot att spelaren blir kvar då Celta Vigo satt ett pris på tio miljoner.

Malaga lånar PSG´s Diego Luganos, 32 resten av säsongen. Enligt den Malaga baserade tidningen La Opinion så är ett lån snart i hamn för resten av denna säsong.
Real Madrid har erbjudit Dortmund att köpa Sahin för sex miljoner.
I veckan blev det klart att Nuri Sahin efter ett och ett halvt år flyttar hem till Dortmund. Det som från början var ett lån verkar snart kunna bli permanent.

Martin Petrov flyttar från Bolton till Spanska Espanyol.

England:
Liverpool är nära att göra klart med norska spelaren Vegard Forren. Enligt norska TV2 har Liverpool lagt ett bud som den norska klubben Molde accepterat. Tidigare var Fulham också med i kampen om spelaren men det verkar som om det kommer att bli Liverpool.

Sunderland är snart i hamn med att låna spelaren Al-Hilals Kader Mangane för resten av den här säsongen.

Fulham jagar det Belgiska löftet Bernard Malanda-Adje, 18. Den unga spelaren har ett förflutet i Liles ungdomsakademi och spelar idag i Belgiska Zulte Waregem.

 

Tyskland:
Svennis till 1860 Munchen.
Idag sitter 1860 Munchens styrelse i ett möte för att besluta om man vill ge Sven-Göran ”Svennis” Eriksson ett jobb som sportchef, tränare eller manager.

 

Italien:
Fiorentina hör sig för om en målvakt.
Fiorentina överväger att förstärka målvaktssidan med ytterligare en spelare, Mattia Perin, 20. Perin spelar idag i Pescara och är på lån från Genoa. Även lag som Milan och Napoli håller koll på den unga talangen som representerat Italien i U-21 sammanhang.

Av: Sara Khatmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *