Silva klar för City "En av Europas bästa mittfältare"

Valencias spanske landslagsytter David Silva har hittat en ny klubbadress. Manchester City bekräftade idag övergången från Valencia, som enligt Daily Mail kostar dom drygt 350 miljoner kronor. Silva är överens med klubben om ett fyraårskontrakt och kommer genomgå sin läkarundersökning och officiellt bli en City-spelare när VM är över.

Men Valencia kommer fortfarande ha en plats i Silvas hjärta.

”Först och främst vill jag tacka Valencia som klubb och alla dess fans, mina lagkamrater och ledarna. Jag har spelat i Valencia i sex år, dom upptäckte mig som fotbollsspelare och kommer alltid vara en speciell klubb för mig.”, säger Silva till Citys hemsida.

”Det är tid för mig att hitta en ny utmaning, och jag är överlycklig över att få spela i England och Manchester City. Premier League är en av världens bästa ligor och jag vill spela bra för City och hjälpa dom att vinna titlar.”

”Jag måste säga att jag alltid har hoppats på att få komma till Manchester City och jag är spänd över min framtid här. Det är en klubb med bra spelare och intressant framtid. Jag vill bli en viktig spelare i Citys historia.”

Roberto Mancini var väldigt nöjd med värvningen och sade: ”Jag tycker att David Silva är en av Europas bästa mittfältare, och jag hoppas han blir en väldigt viktig spelare för Manchester City.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *