Silva till City

David Silva är klar för Manchester City och jag måste säga att för första gången sedan araberna tog över City tycker jag faktiskt man värvat helt rätt.
Förra säsongen värvade City tre superanfallare i Carlos Tevez, Emanuel Adebayor och Roque Santa Cruz. I det läget började jag fundera om Mark Hughes ens tänkt när han värvade. Visst Tevez, Adebayor och Santa Cruz är alla grymt bra anfallare men City hade ju redan Robinho och Craig Bellamy i laget. Det enda jag såg där var problem.
Men nu verkar man faktiskt ha tänkt till för värvningen av Silva är precis den typ av värvning City behöver. En stark yttermittfältare som är snabb och kreativ och som kan ställa till mycket bekymmer för motståndarna.
Silva själv säger att han vill vinna titlar i City.
”Jag vill säga att jag alltid hopats koma till Manchester City och jag är spänd på min framtid här. Dem är en klubb med en stor framtid och fantastiska spelare. Jag hoppas kunna bli en viktig spelare i Manchester Citys historia.” säger spanjoren från det spanska VM lägret i Sydafrika.
Som väntat är Roberto Mancini otroligt nöjd över sin värvning och menar att Silva kommer bli en nyckelspelare för City.
”Jag anser att David Silva är en av de bästa mittfältarna i Europa och jag hopas han blir en viktig spelare för City.” säger City tränaren.
”Genom att värva David visar vi världen att vi tänker ta hit de bästa spelarna och att vi har förhoppningen att vara med och slås om ligaguldet.”
Som vanligt siktar alltså City mot stjärnorna. Förra året nådde man Europa League vi får se hur långt man går i år. Men en sak är klar man slänger inte längre bara bort pengarna man använder dem faktiskt på rätt sätt. Hemligheten är trotts allt inte hur stor din plånbok är. Hemligheten är hur du förvaltar det du har i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *