Skadeproblemen vill inte sluta för England-Lampard missar EM

Bakslagen duggar tätt i det engelska landslaget. Det är aldrig sinande ström av skador som drabbar Roy Hodgson och hans mannar under uppladdningen inför EM. Senast i raden är den 90-faldige landslagsmannen Frank Lampard som pga lårskada tvingas stanna hemma i England när hans lagkompisar drar till Ukraina.

Det började med att Chris Smalling och Kyle Walker fick lämna återbud redan innan EM. Det fortsatte med att tredjemålvakten John Ruddy fick lämna sin plats till förfogande. Därefter kom en magmuskelskada på det defensiva ankaret Gareth Barry. Men nu kommer alltså den stora smällen. Frank Lampard tvingas lämna EM-truppen efter att ha ådragit sig en lårskada som inte kommer att hinna läka i tid.

Det var på onsdagsträningen som olyckan var framme. Frank Lampard sträckte låret under en spelövning och efter att han undersökts så har läkarna konstaterat att Frank inte kommer att vara i speldugligt skick till någon av de tre gruppmatcherna. Då väljer Roy Hodgson att skicka hem honom. Frank Lampard fyller 34 senare i år, och det finns alltså en viss risk att Lampard gjort sitt sista mästerskap.

Frank Lampards plats i truppen tas av Liverpools unge mittfältare Jordan Henderson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *