Stjärnan dödade all kritik igår kväll – med ett hattrick

I går så var det match mellan Espanyol och Real Madrid. Los Blancos spelade utan Pepe, Carvalho, Karim Benzema, Fabio Coentrao och Nuri Sahin på grund av att dem är på skadelistan (kanske missat någon), sen har man en avstängd Angél Di Maria. Men trots allt, så var det en match som Real Madrid enkelt, trots pressen inför matchen kunde vinna. Real Madrid vann med hela 0-4 mot Espanyol, väldigt tungt resultat för Espanyol som gjorde en bra första halvlek faktiskt.

Matchens herre? Gonzalo Higuain. Den här mannen har fått gå igenom så mycket kritik som möjligt på sistone, kritik från olika håll att han inte längre är första handsvalet och att han ej är den spelaren som han var förr. Han blev anklagad utav många Madridsupportrar för att vara seg, för att ha tappat det där målsinnet. I går kväll, så körde han sin andra match i start och gjorde ett äkta hattrick. Det var väl ett tag sedan som Karim Benzema gjorde hattrick i en tävlingsmatch, va? Gonzalo Higuain är min favoritspelare och har varit det i två-tre år nu. Tror och hoppas att han kan få tillbaka sin startplats i Real Madrid, han har ju nu chansen då Benzema är på skadelistan.

Matchens ”Åh herregud”: Det var i den första halvleken då Iker Casillas befann sig högt upp på plan och då testade en Espanyol spelare på ett skott och det var så när att gå in. Herregud vilket mål det där kunde ha blivit, hade det varit mål där så skulle det vara en helt annan match.

Matchens mål: Gonzalo Higuains andra mål, han bara pangade in den!

Slutresultatet: Espanyol – Real Madrid 0-4

 

Foto: Alejandro Ramos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *