Spurs go marching on

Tottenham har haft en storartad säsong så här långt.
Man ligger med och slås om en plats i Champions League och jag tror att det var länge sedan jag såg dem så här starka.
Med ett härligt kreaktivt yttermittfält har Harry Redknaap skapat förutsättningarna för att Spurs ska ta steget in i europas fin rum.
Segern igår mot den store lokale ärkefienden Arsenal kan nog ses som en dubbelseger. Spurs kom närmare en fjärde plats samtidigt som man lyckades krossa store konkurenten Arsenals drömmar.
Jag antar att de flesta känner till den stora rivaliteten mellan de båda London klubbarna. Tottenham har alltid ståt för en fotboll där man i första hand tittar på hur laget spelar och i andra hand på hur det presterar. Spurs-fansen har oftast pratat om ”Boring Arsenal”  och det ryktet skulle jag säga lever kvar även om dagens Arsenal är långt ifrån tråkigt.
Jag tycker det är ganska kul att höra hur man fortfarande pratar om ”Boring Arsenal” trotts att Arsenal gång på gång visar att den tiden är förbi.
Ett annat skäll till fejden heter Sol Campell. Campell är fortfarande en svordom på White Hart Lane där man inte glömt hans uttalande att han skulle förlänga med Spurs för att sedan göra en ko vändning och skriva på för fienden Arsenal som fri transfer. Som alla vet förlåter fansen aldrig en sådan övergång. Eller hur Sharbel Touma?

Men en sak är klar efter gårdagens seger ”Spurs go marching on.”
Vi får se hur långt den marshen räcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *