Stuttgart tar fin seger. Bundesliga Inför omgång 8

Stuttgart slog tidigare i kväll Kaiserslautern och hamnar i och med segern på femte plats i ligan. Dock har de andra lagen inte spelat ännu. Stuttgart gör en bra höst säsong för att vara Stuttgart då stuttgart i regel är ett lag som går väldigt bra på våren.

För övrigt imorgon så har vi ett par intressanta matcher. Bland annat den mellan Dortmund mot Augsburg, på pappret ska Dortmund vinna men Dortmund har varit väldigt ineffektiva i år och i CL matchen i onsdags föll laget hårt, ingen vet riktigt vad som hände då. Men klart är att bättring måste ske och det tror jag vi kommer få se. Augsburg är ett av ligans sämre lag och bör inte innebära några problem.

Freiburg möter Mönchengladbach, en match som bör bli en tvåa. Om vi ser på lagen och på formen som dem är i. Frågan är ju dock när Gladbach kommer börja sjunka i serien? Jag tror att man kommer vinna imorgon.

Bayern München möter Hoffenheim, ett Bayern som just nu är ett av europas bästa lag. Utspelningen av Man City i CL gruppspelet och att man snart hållit nollan i 1000 minuter vitnar om det… Hoffenheim kommer troligen bli mosade av Bayern.

På söndag så har vi två intressanta matcher. Den första matchen är mellan Werder Bremen och Hannover96. Hannover som kommer från en meriterande seger i EL på borta plan och som går ganska bra i ligan möter nu alltså Bremen som går enormt bra i ligan hittills. Bremen som verkar ha klarat av att dem sålde Mertesacker på sista dagen av transferfönstret. Detta blir dock en tuff batalj. Ett kryss skulle jag tippa på.

Söndagen avslutas sedan med ett möte mellan Schalke04 och Hamburg, två lag som har nya tränare och som befinner sig på olika platser i tabellen. Bägge lagen vann dock förra helgen. Men jag tror ändå att Schalke kommer gå segrande ur striden. Anledningen är att Schalke spelat bättre än Hamburg och förra helgen när Hamburg vann berodde det faktiskt mer på motståndarnas misstag än att man var så himla bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *