Sundsvall lyfter upp egen talang

GIF Sundsvall, som bekant trillade ner från Allsvenskan under gångna säsongen, har redan fått ett nytillskott till A-truppen efter degraderingen – och en intressant sådan.

Granit Buzuku har spelat för GIF Sundsvall sedan starten utav sin karriär och ses som en stor talang. Ynglingen, som är född så sent som 1993, har under året fått delta i flera svenska ungdomslandslag under året. Urban Hagblom, Sundsvalls rekryteringsansvarige, ger en kort kommentar om vem Granit är.

”Granit Buzuku är en egen produkt och det ska bli oerhört spännande att följa hans fortsatta utveckling i vår a-lagsmiljö. Granit har egenskaper som gör att det finns stor anledning att följa honom under vår kommande säsong.”, berättar rekryteringsansvarige Urban Hagblom för gifsundsvall.se.

Spelaren själv nöjer sig dock inte med uppflyttningen till A-laget – han vill ha mer!

”Det känns väldigt bra att ha skrivit ett a-lagskontrakt. Jag har tränat med laget, till och från, i tre år men nu är jag med på riktigt! Jag är uppvuxen med GIF Sundsvall och det är extra kul att ha gått hela vägen inom samma klubb.”, säger Granit Buzuku och fortsätter:

”Mitt mål har varit att nå A-laget men jag är inte nöjd med det utan det är nu den riktiga resan startar. Jag vill visa alla vad jag går för och vi som lag ska visa att vi bara är i superettan tillfälligt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *