Svt pressträff, Mattias

Efter en väldigt kort stund i Stockholm så fick vi ändå ut så otroligt mycket. Jag och min kollega Fredrik Rendahl hade det tajt. Men som tur var blev dagen riktigt bra och vi tackar så mycket för att vi fick komma.

På söndagskvällen fick jag ett mejl ifrån SVT. Jag blev chockad och tänkte vad är nu detta? Det tog mig ett tag för att förstå vad det verkligen var för något. Jag trodde liksom till en början att det inte var sant. Frågor dök upp i mitt huvud, hur kom de i kontakt med oss? Varför vill de just att vi ska komma? Frågor som jag senare tog reda på (längre ner i artikeln). Jag och Fredrik hade kort tid på oss att bestämma oss. Ska vi åka eller inte? Vi tänkte egentligen inte så mycket på det utan bestämde oss ganska snabbt för att detta är en stor chans. En stor chans att visa vilka fotbollsoraklet är samt en väldigt bra chans att binda kontakter för framtiden.

På måndag kväll var allt bestämt. Vi skulle åka ifrån Jönköping till Stockholm för endast 5 timmar, något som vi nu efter verkligen inte ångrar att vi gjorde. 05.25 gick bussen upp mot Stockholm. Vi anlände i Stockholm ca 09.45 och lite senare mötte vi också upp Sidney Tre. Det var både min och Fredriks första träff med Sidney. Vi fick en väldigt bra kontakt och började genast att diskutera det vi älskar allra mest, FOTBOLL.

Vi var uppe i fotbollssnacket rejält. Vi missade till och med att hoppa av tunnelbannan i Stockholm. Vi åkte fel 2 gånger, men tillslut hittade vi rätt och kom fram till Ballbreaker. Enligt de på SVT så var det ett väldigt känt och väldigt omtyckt ställe. Jag känner däremot inte själv till det men jag får gott hålla med om att det höll hög standard.

Personerna från SVT-Teamet vandrade in och man kände sig mer och mer hedrad när personer som Glenn Strömberg, Ola Andersson med flera gick förbi en. Riktigt roligt för oss på fotbollsoraklet att få uppleva något sånt här och hoppas verkligen på fler tillfällen som detta.

Fotbollsoraklet kommer att komma upp med mer från Svt-träffen och intervjuerna på filmklipp kommer förmodligen upp imorgon om allt går som tänkt sig.

/Mattias

1 tanke kring ”Svt pressträff, Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *