Swansea värvar målvakt från Benfica

Blir det fler pokaler för Jose Moreira (till vänster i bild)?

Blir det fler pokaler för Jose Moreira (till vänster i bild)?

Premier League nykomlingen Swansea är endast en läkarundersökning från att värva Benficas målvakt Jose Moreira.
Moreira som bland annat fanns med i Portugals trupp i hemma VM 2004, dock utan att spela, ersätter Dorus de Vries som valde att gå till Wolwerhampton som bosman. Moreira spelade 148 matcher för benfica och bland annat säkrade han klubben Ligacup titel för ett år sedan med en avgörande straffräddning.
”Det är en dröm för mig att få spela i Premier League och jag är glad över att få möjligheten att göra det med Swansea City,” säger 29-åringen till Swanseas hemsida.
”Jag har varit i Benfica i 12 år och, fast det kommaer kännas tungt att lämna klubben, behövde jag en ny utmaning,”
”Jag vill tacka alla Benfica supportrar, som alltid har varit så fantastiska mot mig genom de här åren, men jag tror dem förstår mitt val.”
Om det är en utmaning som Moreira söker så har han verkligen kommit till rätt klubb för han lär verkligen få tillfällen att bevisa vad han går för som målvakt under säsongen.
Det återstår att se om Moreira kan få den här Svanen att lyfta eller om säsongen 2011-12 blir en lång föreställning av döende svanen.

Jose Moreira kommer att genomgå läkarundersökningen på måndag men Swansea City har redan nu valt att offentliggöra värvningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *