Tankar kring allt

Grymt skönt med söndag. Ser framemot kvällen med Club Calcio och en lugn stund innan en ny vecka tar vid.

***

Gårdagen innehöll som vanligt Stryktipset. Stryktipset med otroligt dålig utdelning… Inte en enda skräll, jag hade några ”småskrällar” på min kupong och därför uteblev pengarna.

Jag sparar gärna mina 13 rätt till en annan omgång 😉 2.500 kronor kan jag klara mig utan.

***

Både Milan och Inter vann igår. Ranieri fick en succéstart i Inter då hans lag vann övertygande med 3-1 mot Bologna. Milan kunde ha vunnit med några bollar om de tagit vara på sina chanser bättre. Spelmässigt tyckte jag Milan tog ett steg i helt rätt riktning. Det var mer fart, aggressivitet och intensitet i denna match än vad vi sett tidigare från Milan.

Här får ni lite klipp från gårdagens match. Bologna-Inter, 1-3.


inter vs bologna 1-0 – pazzini by roookee


inter vs bologna 1-1 – Diamanti by roookee


inter vs bologna 2-1 – milito by roookee


inter vs bologna 3-1 – lucio by roookee

Är detta vändningen för Inter? Är Raineri en kortsiktig lösning?

Ikväll spelar Roma. Tar de sin första trepoängare?

***

Nu hoppar jag från toppen av Serie-A till svenska superettan. Jönköping Södra spelar imorgon mot topplaget Ängelholm. Det kommer bli mycket kamp på Vallen imorgon och vem står som segrare? Jag hoppas J-Södra gör jobbet och plockar tre poäng. Det hade varit grymt skönt. Vi ska undvika negativt kvalspel, hur som helst.

1 tanke kring ”Tankar kring allt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *