Torres inför semifinalen mot Tyskland

Fernando Torres förstår att tränaren i Spanien Vicente Del Bosque inte garanterar en plats i startelvan mot Tyskland på onsdag kväll. Torres har varit en stor besvikelse för många, då han inte lyckats göra mål på de fem matcherna han spelat ifrån start. Men det finns anledningar till att han inte presterat och det är hans skadebekymmer. Hela hans säsong i Liverpool präglades av diverse olika skador och det var helt enkelt svårt att komma upp i en jämn och hög nivå. Främst är det hans högra knä som krånglat.
Så frågan är om Del Bosque väljer att spela Torres som ännu inte hittat formen, eller väljer att bereda plats åt Fabregas, Silva eller Llorente.

” I det här laget har ingen en garanterad plats. Det här laget är väldigt konkurrenskraftigt och alla kan bli en startspelare”, säger han till den spanska tidningen Marca.

”Jag måste jobba hårt den här veckan för att ha en chans till att ha en plats i startelvan. Men om jag inte får starta så kommer jag att stödja laget från bänken.”

Inför matchen mot Tyskland har den spanska anfallaren en del åsikter.

”Tyskland är precis som vi; ett konkurrenskraftigt lag och de spelar med hög fart och ger alltid allt. Men samtidigt är det ett ungt lag och vi hoppas att med våran rutin och tekniska fotboll ska kunna slå dem”

”Jag hoppas verkligen att det blir en repris från finalmatchen 2008 i Wien. Men det är inte slut där; vi har fortfarande kvar en match efter det som vi ska göra allt för att vinna.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *