Transferfönstret fredag 4 jan

England:
Dagens stora snackis Frank Lampard ryktas vara på väg bort. Chelsea gör sig av med en av de mest älskade spelarna som även spenderat hela karriären i klubben. MLS, och en del lag i Italien har visat intresse, även Manchester Uniteds Sir Alex har sagt att han skulle vilja ha både Frank Lampard och Cole som både står utan kontrakt i sommar.

Demba Ba klar för Chelsea
Samtidigt som Lampard är på väg bort har Chelsea köpt in en ny spelare, Demba Ba. Demba Bo kommer från Newcastle och anses vara en vass målskytt. Varken Mata eller Torres har varit i deras bästa form under hösten så det är nog precis vad Chelsea behöver för att haka på i toppen.

Matieu Debuchy klar för Newcastle
Sedan i somras har det pratats om Debuchy och Newcastle men inte för än nu gick affären i hamn. 27 åringen kommer från Lile och skrev på ett 5,5 års kontrakt och kommer att spela med tröja 26.

Joe Cole lämnar liverpool för West ham
Efter en misslyckad tid i Liverpool vänder Joe Cole hem och sluter cirkeln. De 18 månader han spenderade i liverpool var inte de bästa i hans karriär och han spenderade förra säsongen på lån till franska Lile.

Lewis Holtby till  totenham
Både arsenal och totenham var intresserad av Shalkes landslagsmeriterade spelare. Det blev till  slut totenham för Holtby.

Moutinho till tottenham?
I somras var João Moutinho på väg till tottenham men affären gick inte igenom, nu vill tränaren Andres Villas-Boas försöka igen.

Spanien:
Fernando Llorente pratar med juventus. Idag bekräftade Juventus att man pratar med Athletic Bilabo angående Fernando Llorente. Llorente var redan på väg bort i somras men nu verkar det mer seriöst.

David Villa är redo att lämna barcelona men vart kommer han att gå? Han kom aldrig riktigt in i barcelona och fick en skada som gjorde att han missade stora delar av förra säsongen. Det har länge ryktats om att han kommer att lämna, barcelona säger att de inte vill sälja honom men kommer han att acceptera situationen som den där? Någon direkt klubbadress finns inte riktigt än men Arsenal förbereder ett bud enligt aftonbladet.

Jose Mourinho-Han har gjort sig omöjlig i real madrid efter att ha spenderat hela julhelgen med att smutskasta iker casillas som i praktiken är helgon förklarad i Spanien. Det finns ingen framtid för Mourinho i real madrid länge, frågan är bara hur länge preseident Perez tänker stå emot ledningen som börjar tröttna på tränarens kontroversiella stil. Kommer han att gå hem till sitt älskade England som han tjatar om varje dag eller blir det PSG?

Cristiano Ronaldo-Han har enligt rykten sagt till sina vänner att han vill hem till manchester united, och samtidigt vill han inte förnya sitt kontrakt och medger att det inte handlar om pengar.

Italien:

Alexandre Pato lämnar milan för Corinhians i Brasilien, priset är dock ej klart.

Wesley sneijder lämnar inte men flera potentiella adresser, ryktas om liverpool men även QPR är intresserade.

Tommaso Rocchi gick till inter.
Den förra Lazio spelaren gick till konkurrenterna Inter milan.

Av: Sara Khatmi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *