Två jagade svenskar byter klubb inom kort?

Det finns två heta spelare från Sverige som inom kort kan byta klubb. Jonas Olsson och Zlatan Ibrahimovic kan alltså vara två svenskar som packar sina väskor och får ny adress.

West Bromwich´s mittback Liam Ridgewell vill gärna ha kvar svensken Jonas Olsson i truppen, men vet också att det finns intresse från lag i Premier League som gör det svårt att behålla mittbacken. Två lag från engelska huvudstaden är angelägna om att värva Olsson, som har mindre än ett år kvar på sitt kontrakt med WBA, det är Tottenham och West Ham som verkar vara mest intresserade.

Men mittbackskollegan Ridgewell hoppas ändå att Olsson stannar kvar och spelar under nya tränaren Steve Clarke. Ridgewell anser svensken är viktig för laget och hoppas att klubben gör det dom kan för att behålla Jonas Olsson.

Sen har vi den något mer kände svensken Zlatan Ibrahimovic vars agent Mino Raiola som säger följande till franska L´Equipe:
”Alla frågar om det är 90 eller 99 procent klart, men dessa procenten intresserar inte mig. Enligt mitt tänk så finns det antingen ett avtal eller så finns det inte ett avtal. Det finns ingenting där mellan.”

”Just nu är ingenting klart. Vi jobbar fortfarande på att göra klart denna affär, men jag kan poängtera det faktum att i ett kontrakt så är varje detalj viktig. Men jag hoppas verkligen att vi kan komma överens med PSG.”


Får vi se Zlatan snart i  en PSG-tröja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *