Tyskland kör över England

Tyskland kommer alltid till stora mästerskap som ickefavoriter. Det är knappt någon som tror på dem men de brukar alltid gå långt. England är däremot ett lag som alltid ses som favoriter. Frågar man experterna inom fotboll, så tror många inför varje mästerskap att just England ska gå långt. Det brukar alltid bli en flopp och det kunde lika väl ha blivit en riktig dunderflopp i år också om de missat åttondelsfinalen.

England har börjat sitt VM-äventyr på ett osäkert sätt. Stundtals spelar de ganska bra men oftast är de ett ostabilt lag som inte vet var de har varandra. De har inte fått igång sitt anfallsvapen Rooney, han skulle bli nyckeln till framgång i detta England. Idag måste verligen Rooney visa att han är en av världens bästa anfallare. För om han visar att han är det så tror jag att det kan bli en jämn match. Men annars så kör Tyskland över England.

Tyskland spelar fotboll på ett mycket underhållande sätt. De går in 100% hela tiden, de går hela tiden för att göra mål och när de väl vill göra mål så gör de också det, utan större problem. Jag har imponerats av Tyskland hittils. Jag trodde inte heller på dem inför VM, men de får alltid alla att höja på ögonbrynen. Matchen ikväll blir verkligen stjärnornas match.

England kommer inte våga gå in och anfalla från start. Det kommer Tyskland göra. Tyskland kommer inte gå och vänta, de kommer inte vara rädda för att släppa bakåt. De kommer anfalla från start och köra över England..

En av VM:s roligaste matcher är här, vad tror du om matchen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *