Vart går Nasri?

Det är väldigt många rykten kring det franska underbarnet, Samir Nasri. Manchester United, Manchester City och Chelsea är klubbar som nämns när man pratar om Arsenals-stjärna. För Arsenal vore det riktigt dumt att sälja honom till en klubb i samma liga som har samma mål och ambitioner som Arsenal, att vinna Premier League.

Hur mycket Arsenal vill ha för Samir Nasri vet jag inte riktigt, men jag är säker på att andra klubbar i andra ligor kan tänka sig att buda i stil med de engelska klubbarna. Italienska klubbar har nämnts när man har diskuterat Nasris framtid. Milan, Inter och Juventus har varit inne och nappat lite, men inte mer än så.
Milans president, Adriano Galliani, har tidigare varit i kontakt med Arsenal men då om Fabregas men kanske har de då också diskuterat lite angående Nasri? Lämnar Fabregas, som han troligtvis gör, kommer förmodligen också Nasri lämna. Det är en känsla jag har inom mig och jag tror inte jag har fel.

De spanska klubbarna är nog inte intresserade av Nasri. Barcelona har ett bra mittfält och behöver knappast förstärkning, Real Madrid har också bra mittfältsbesättning. De enda som skulle kunna vara intresserade på allvar och ha ordentligt med pengar är Milan och Inter.
Arsenal borde se sig omkring, höra hur mycket Milano-klubbarna kan tänkas lägga för honom. Arsenal kommer nog ta ett lite sämre bud från italienska klubbarna än att han går och tar hem titeln åt rivalerna..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *