Veckans Lag

Målvakt: Shay Given, Man City
Shay Given var en stor anledning till att Manchester City knappade in på topplagen i och med deras 4-2-vinst mot Chelsea i helgen. Irländaren tvekade inte och gjorde en hel del fina räddningar. Högt betyg till Given!

Högerback: Javier Mascherano, Liverpool

Mascherano följde med upp i Liverpools anfall. Han agerade väldigt bra och smart i varje sitation i matchen. Nästintill felfri i denna match.

Mittback: Puyol, Barcelona
Barcelonas viktige mittback Puyol spelade riktigt bra när Barcelona vann. Han stod för klockrena brytningar och var också en vitktig tillgång i luftrummet.

Mittback: Lescott, Manchester City

City tog en vitkig seger mot Chelsea. Lescott spelade säkert och täppte till väldigt bra i backlinjen. Han spelade med väldigt stor pondus.

Vänsterback: Pablo Zabaleta, Man City
Pablo Zabaleta spelade mycket bra i Manchester Citys bortavinst mot Chelsea med 4-2. Argentinaren spelade yttermittfältare och gjorde det mycket bra. Zabaleta tillförde mycket offensivt samtidigt som han var minst lika bra bakåt när han städade upp efter både sig själv och sina lagkamrater.
Mittfältare: Ashley Young Aston Villa
Ashley Young stod för en imponerande insats i Aston Villas 2-1 förlust mot Manchester United i den engelska ligacupfinalen i söndags. Den vindsnabbe yttermitten oroade ständigt United försvaret med sin teknik och förmåga att bryta sig in i straffområdet. Flertalet av Aston Villas anfall startades utav Young som var en viktig bricka i Aston Villas spel.

Mittfältare: Kaká, Real Madrid

Kaká spelade bra under hela matchen mot Tenerife i helgen (vinst med 5-1). Den 27 år gamla brasilianaren samspelade otroligt bra med Gonzalo Higuaín och tillsammans utgjorde de ett ständigt hot. Kaká gjorde också ett mål.

Mittfältare: Steven Gerrard, Liverpool

Steven Gerrard spelade bra för sitt Liverpool i helgens match. Han stod för viktiga brytningar i defensiven samt för viktiga pass. Överlag så skötte sig Engelsmannanen riktigt bra.

Mittfältare: Xavi, Barcelona

Xavi spelade mycket bra i Barcelonas match i helgen. Han spelade smart och framför allt väldigt bra. Han visade verkligen framfötterna i denna matchen och visar att han än idag är en av världens bästa mittfältare.

Anfallare: Gonzalo Higuaín, Real Madrid
Gonzalo Higuaín var enligt mig den bästa spelaren i Real Madrids 5-1-vinst mot Tenerife i helgen. Argentinaren samspelade riktigt bra med Kaká. Higuaín var också mannen som satte fart på Reals målskytte. 22-åringen gjorde både 1- och 2-0.

Anfallare: Craig Bellamy, Man City
Craig Bellamy fixar segern segern åt City. Bellamy visar prov på sin snabbhet när han går lätt förbi Chelseas backar och lägger enkelt in bollen i bottre. Bellamy får väldigt högt betyg, en av hans bästa matcher på länge.

Anfallare: Pato, Milan
Alexandre Pato blev två målsskytt i helgens match mot Atalanta. Han stod för en riktigt bra insats och visade prov på sin snabbhet, teknik och sitt goda sätt att agera på planen i svåra situationer.


Pato som alltså blev två målsskytt.

3 tankar kring ”Veckans Lag

  1. huldan

    Dani Alves borde vara med istället för Mascherano.
    Gerrard var inte så bra , Fabregas var mycket bättre denna omgången. Var är Tevez? Bäst när City vann. Sedan var det ju Puyol som gick bort sig när Barca släppte in 1-1 i 80:onde.
    Annars bra lag.. Men borde ni inte ha bättre koll?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *