Veckans mål i snöfyllda Serie A

I veckan som gått har vi kunnat följa två omgångar i Serie A med mycket dåligt väder. Det har inte velat sluta snöa och efter flera uppskjutna matcher fick vi tillslut se 15 tillställningar (fem matcher sköts upp en-två veckor). Serie A som brukar innebära mycket underhållning hade väl, bortsett från de snygga målen, inte så mycket att komma med i veckan. Fem matcher spelades 0-0 och som sagt, fem matcher ställdes in.

Här har jag i alla fall tagit ut veckans tre snyggaste mål och nu är det bara upp till er att rösta!

Rodrigo Palacio, Genoa (vs Lazio)
Palacios mål från förra veckan blev nyligen framröstat till ”Månadens mål” av Fotbollsoraklets läsare och nu var det redan dags igen. ”Han må ha fotbollsvärldens fulaste frisyr men oj vad han kan göra snygga mål!”, löd Julia Åbergs motivering efter nomineringen till senaste Veckans mål. Jag kan inte göra annat än att citera och hålla med, oj oj oj.

Antonio Di Natale, Udinese (vs Fiorentina)
Att Di Natale kan göra mål visste vi redan, men i veckan fick vi se ett snyggt, lite annorlunda sådant. Di Natale bjöd åskådarna på en delikat lobb när inledde målskyttet mot Fiorentina i en match som Udinese till sist förlorade med 2-3.

Thiago Ribeiro, Cagliari (vs Roma)
Thiago Ribeiro är kanske inte den mest välkände fotbollsspelaren för oss svenskar, men det där med mål kan han. I veckans match blev han nämligen tvåmålsskytt mot självaste Roma och det första av dem blev härmed nominerat till Veckans snyggaste mål.

[poll id=”110″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *