W.Bridge tackar för sig i landslaget

Manchester City’s givna vänsterback Wayne Bridge nobbar nu Engelska landslaget. Anledningen till detta är främst att John Terry har haft sex med Vanessa Perroncel som är Waynes sambo. För er som inte har hängt med i nyheten, så här ligger det till. W.Bridge, den före detta Chelsea spelaren, hade en väldigt bra relation med John Terry. Det var inte bara i laget utan också privat som de båda backarna hade en vänskap. Tills John Terry hade sex med Bridges sambo Vanessa Perroncel. När nyheten nådde media så blev Terry av med kaptensbindeln i landslaget samt att han tappat stort förtroende bland andra människor.

Detta är alltså anledningen till att Wayne Bridge väljer att sluta från landslaget. Bridge hade goda förutsättnigar att bli ordinare i England nu när A.Cole är skadad.

5 tankar kring ”W.Bridge tackar för sig i landslaget

 1. Merda Oraklet

  Pinsamt Oraklet. Detta är fotbolsblogg, här skriver man vad man tycker om de senaste nyheterna. Ni använder detta som en nyhetssida. Skriv vad ni tycer och sånt inte rapportera det alla redan vet!!!

  Svara
  1. Tobias Hult

   Självklart skriver vi om nyheter också, det är en blandning mellan blogg och krönika i de flesta inläggen egentligen. Men ta Sportbladet som exempel, Bank och Niva bloggar, ändå står det nyheter där också. Det är väl självklart att man kan blanda nyheter och egna åsikter eller? Själv tycker jag att en sådan här stor nyhet måste med på en fotbollssida, annars skulle jag verkligen förstå klagomålen.

   Det är i alla fall synd att du verkar missnöjd…

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *