Welbeck ryktas skriva nytt kontrakt

Manchester Uniteds forward Danny Welbeck ryktas skriva på ett nytt femårskontrakt de närmaste dagarna. Danny, som precis kommit tillbaka ifrån en skada som han ådrog sig i mötet med Arsenal, har varit fenomenal för United denna säsongen och nu ser det ut som att Sir Alex belönar Welbeck för hans fina insatser med ett nytt kontrakt som i sådana fall skulle binda 20åringen till klubben fram tills år 2016.

Welbeck har hittills spelat 11 matcher och gjort fem mål. Han har fått väldigt mycket speltid av Sir alex som verkligen vill satsa på honom. Även andra tränare har visat intresse för anfallaren då Fabio Capello plockade med honom i truppen mot Montenegro borta i EM-kvalet. I den matchen kom han in i andra halvlek istället för Walcott men lyckades inte att göra mål.

Nu återstår det att se om dessa rykten stämmer och om Danny vill skriva på. Men skulle de stämma så tror jag inte att han tvekar en enda sekund. Han har spelat väldigt bra denna säsongen och har verkligen en fin framtid i klubben.

Welbeck, en ny stjärna? Foto: Rach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *