Zlatan; tar du steget till att bli världens bäst betalda?

Manchester Citys jakt på Zlatan Ibrahimovic fortsätter. Nu är engelsmännen beredda att betala 190 miljoner kronor plus Robinho för svensken, som enligt spanska rapporter kan bli den bäst betalde spelaren i världen.
Häromdagen sades det att Zlatan inte är intresserad av en comeback i Italien och detta ledde till att Manchester City gjorde allt mer för att knyta till sig svensken.

Manchester City, som snackade  med Zlatans Barcelona redan för en månad sedan, sägs nu förbereda ett bud på cirka 190 miljoner plus Robinho. Det rapporterar spanska Sport.

Manchester Citys manager Roberto Mancini, som tidigare varit tränare över Ibrahimovic i Inter, ska enligt rapporterna var mycket intresserad av att värva honom.

Enligt Sport har Ibrahimovic agent Mino Raiola redan varit i kontakt med representanter för City och diskuterat en deal som skulle göra Ibra till den bäst betalde spelaren i världen.

I så fall skulle det handla om ett kontrakt som slår det rekordavtal klubben nyligen tecknade med Yaya Touré. Ivorianen som lämnade Barcelona i brist på speltid tjänar 185 000 pund i veckan under den första säsongen och från och med april 2011, då nya skatteregler införs i England, kommer mittfältaren att tjäna 221 000 pund i veckan, motsvarande 2,7 miljoner kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *