Hannes Feldin

Namn: Hannes Feldin

Aktivt spelat fotboll? Har en lång fotbollskarriär bakom mig där jag i 10 år bar jag Arboga Södras mundering – från att jag var 6 till jag var 15. Efter ett par års uppehåll genomförde jag den känsliga övergången som free-agent till Götlunda IF, där det endast blev en comeback-säsong. I de tidiga åren på sjumannastadiet agerade jag målspruta och centerforward för att under andra halvan av karriären spela högerback eller högermittfältare.

Favoritlag? Napoli. Klubben har sitt fäste i en stad där allt kretsar kring fotbollen, och där stadens stolthet och det som håller den på benen är klubben. Spelarna i laget är dessutom otroligt patriotiska och visar upp ett i dagens fotboll sällan skådat hjärta. Lägg därtill att fansen är Europas i särklass galnaste  och en president som få kan matcha och summan av kardemumman blir världens skönaste klubb – SSC Napoli.

Favoritspelare? Marek Hamšík. Med sin otroliga spelintelligens och passningsskicklighet är Hamšík Napolis motor i anfallsspelet. Han är redan vid unga år en välmeriterad världsspelare med framtiden framför sig, vilket gör det ytterst intressant att följa hans fortsatta karriär.

Uppgift på bloggen? Jag kommer att skriva om såväl engelsk som italiensk klubbfotboll. Dock kommer mitt fokus i första hand att ligga på Premier League, men jag ämnar även att skriva mycket om Napolis förehavanden.

Var hämtar du din inspiration ifrån? Mitt inre. Men jag suger även i mig allt som händer och sker i min omgivning och får på så sätt fler kunskaper och inspirationskällor.

 

 

Leave a Comment