Andreas Karlsson

Mitt namn är ju som bekant Andreas Karlsson. De flesta inom fotbollen i närområdet känner mig som Eza vilket jag alltid kallats, eller åtminstonde de senaste 20 åren, haha. Jag jobbar ju med fotboll på flera områden och anser ju att det är den bästa idrotten i världen. Jag är a-lagstränare för ett Div 6 lag i regionen av Växjö som heter Vislanda IF vilket också är min modersklubb som spelare. Jag jobbar även som talang-utvecklare inom smålands fotbollsförbund och inom Östers IF med samma frågor och även lite som scout på ungdomssidan. Detta gör att jag ser en hel del fotboll, både på tv och live.

Som aktiv spelare så har jag spelat i nästan alla divisioner från div 6 till kval till superettan. Tidigare klubbar är Vislanda IF, Ljungby IF, Alvesta GOIF samt Räppe GOIF.

Mina favoritlag i fotbollsvärlden är väl Newcastle, Watford, Barcelona men även andra lag som verkligen kan rulla fotboll t ex Brasilien och Arsenal även om de inte är favoritlag i hjärtat….. I Sverige har det alltid varit Blåvitt, IFK Göteborg….

De spelare som jag alltid sett som favoriter och som har såna kvaliteter att de är unika, t ex Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Zlatan, Alan Shearer, Maradona, Pelé…. Även spelare som alltid varit spelgenier och de bakom målen som t ex Guardiola, Cesc Fabregas, Michael Laudrup, Xávi…… Måste ju oxå nämna Zinedine Zidane…..

Uppgift på sidan är väl att bevaka svensk fotboll i huvudsak men har även tänkt att lägga in lite krönikor då och då som kan vara kul att läsa. De kommer dock att handla om svensk fotboll för det mesta.

Inspirationen till mitt fotbollsintresse är väl först och främst att idrotten i sig har det mesta av allt. Kamp, teknik, överraskningar och att allt kan hända inom den…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *